Thuiswedstrijden

Scheidsrechters Overig

Vervoer

Zaalwacht Souburg

Indien je geen zaalwacht kunt zitten op de aangegeven tijd dien je zelf een vervanger te regelen of te ruilen met iemand anders.

De ballen en het zaalwachtboek liggen in Souburg in de kast in de besprekingsruimte. De eerste zaalwacht haalt de sleutel van de kast op in de kantine of bij de beheerder en zorgt dat de ballen bij het begin van de zaalwacht in zaal zijn. De laatste zaalwacht bergt de ballen weer op in de kast en levert de sleutel weer in bij in de kantine.

Fortis 1 en 2 dienen in Vlissingen zelf 2 ballen mee te nemen.

Zaalwacht Vlissingen

Fortis 1 en 2 dienen in Vlissingen zelf 2 ballen mee te nemen.