Overige Sponsorvormen

Evenementen Sponsoring
Naast korfbal worden er bij Fortis diverse evenementen georganiseerd voor alle
leeftijdscategorieën. Enkele van deze evenementen komen voor sponsoring in aanmerking.

• Het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi in september.
    • Deelname door ±300 leerlingen uit groep 3 t/m 6 van basisscholen uit Souburg en Middelburg.
    • Mogelijkheid tot het verbinden van uw naam aan het toernooi.
    • Uitstekende mogelijkheid om uw doelgroep te bereiken (jeugd van 6 t/m 11 jaar).
    • Naast korfbal vele nevenactiviteiten, van schutterskoning tot springkussen.
  • Het familietoernooi dat als seizoensafsluiting in juni georganiseerd word.
    • Deelname door ±500 deelnemers met al of geen korfbalachtergrond.
    • Mogelijkheid tot het verbinden van uw naam aan het toernooi.
    • Uitstekende mogelijkheid om uw doelgroep te bereiken (recreatieve sporters).

Wedstrijdbalsponsoring
Een wedstrijdbal wordt aangeboden voor een thuiswedstrijd van het eerste team.
De wedstrijdbalsponsor wordt het volgende geboden:

• De naam van de sponsor zal voor aanvang en in de rust van de wedstrijd
    worden omgeroepen;
  • De naam van de sponsor zal in het wedstrijdprogrammablaadje genoemd worden (zaal);
  • Naamsvermelding op het welkomstbord bij de ingang (veld);
  • Naamsvermelding op de website.

Sponsoring d.m.v. vlaggen/spandoeken
De sponsor zorgt voor een vlag/spandoek en deze wordt tijdens thuiswedstrijden van alle wedstrijddagen opgehangen/opgestoken. In overleg kunnen wij eventueel uw vlag laten drukken.

Er hangen op ons complex sponsorvlaggen van: Meuva bv en AA Drink

Dug-Out Sponsoring
Fortis beschikt op zijn hoofdveld over twee dug-outs. De bovenrand is geschikt om het aanbrengen van uw logo of tekst. Deze manier van sponsoren brengt veel publiciteit met zich mee o.a. via de PZC. Afmetingen van de reclamestrook: 400 x 25 cm of 200 x 25 cm.

Onze Dug-Outs worden gesponsord door: ZOS Zonwering en Garagedeuren en door Wielemaker bv

Digitaal Scorebord
Fortis heeft in augustus 2004 een nieuw digitaal scorebord geplaatst op haar sportcomplex. Een mooi visitekaartje voor zowel de vereniging als sponsors. Een uniek object waar u als ondernemer echt mee in de picture komt.

Zowel boven als onder het digitale bord zijn er mogelijkheden voor enthousiaste sponsors, om hun logo te tonen. Ook op het “hoofd” bord zal ruimte zijn voor een reclame uiting.

Uitgaande van een contract duur van minimaal 3 jaar.
Afmetingen van 100 x 25 cm. oplopend tot 300 x 75 cm.

Sponsoren digitaal scorebord: Albert Slinger, Studio Lamar, Loodgietersbedrijf Dellebeke, de Rijke en van der Meer, Bar de Belt, Restaurant t´ Koetshuis, PAC Zonweringen en Arkema