Ophalen sponsorkleding 17 augustus

Beste spelers & trainers, 

Het seizoen gaat bijna weer beginnen en daarom kan de sponsorkleding per team weer worden opgehaald! 

Dit kan op donderdag 17 augustus van 18.30 tot 20:30 uur in het clubhuis.

Fortis 1, 2, 3 en 4 hebben voor deze datum al een oefenwedstrijd, zij krijgen de wedstrijdshirts deze week na trainen alvast (dinsdag 8 augustus of donderdag 10 augustus).  

Kleding waarbij tijdens het inleveren is aangegeven dat er iets kapot was, is gerepareerd. 

Tijdens het inleveren van de sponsorkleding afgelopen juni bleek dat er veel kleding kwijt was of niet ingeleverd werd. In totaal ging het om 20 wedstrijdshirts, 3 trainingsbroeken, 1 inloopshirt en 1 gehele set. Om te voorkomen dat deze aantallen oplopen, gaan we het iets anders aanpakken. Wanneer je als team de sponsorkleding komt ophalen, teken je als aanvoerder of trainer een formulier waarop precies staat wat is uitgegeven. Hierdoor is voor iedereen duidelijk wat er is uitgegeven en ligt de verantwoordelijkheid bij het team om te zorgen dat dit aan het einde van het seizoen weer gezamenlijk wordt ingeleverd. Ook doen we er een formulier bij waarop wordt bijgehouden wie welk pak heeft of in welk shirt speelt, zodat terug te halen is wie eventueel dat ene pak of shirt nog thuis heeft. Je speelt in kleding van Fortis en bent hier ook verantwoordelijk voor. Mocht je dus iets kwijt zijn, dan ben jij ook verantwoordelijk voor de kosten die hieraan verbonden zijn. We hopen op jullie medewerking! 

Mocht er komend seizoen tussendoor iets met de sponsorkleding zijn, kunnen jullie altijd contact opnemen met ons (zie onderstaande gegevens).

Veel succes dit seizoen! 

Met vriendelijke groet, 

Diana Kapaan (06-18752916 / 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dagmar Kieboom (06-21603747 / 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Agenda

© 2017 Korfbalverening Fortis